Известие

Collapse
No announcement yet.

Кое реле ?!?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кое реле ?!?!?!

Здравейте колеги. Десния прозорец спря да движи вчера. Не светят и копчетата. Бушоните са здрави, пробвах копчетата като ги свързах на дясното стъкло и си работят нормално. Предполагам, че няма къде другаде да ми е проблема освен в релето. Тука идва голямата въпросителна - кое реле ? Долу под волана при бушоните ги има доста едно до друго. Някой може ли да ми каже кое е за прозорците ?
    Alfa 156 1.8 TS 98г.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75230
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Да, намерих разни теми по въпроса, но винаги намесват и багажника. А моя багажник няма нищо общо със стъклата. Отваря се само ръчно под седалката. Едно ли е релето за двата прозореца или както бушоните са по едно за всеки джам ?
      Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

На десния прозорец няма релета. Изгорял е бушона - не го търси на главното табло. Вляво от него има едно по-малко, 25А бушон.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          На десния прозорец няма релета. Изгорял е бушона - не го търси на главното табло. Вляво от него има едно по-малко, 25А бушон.
          Колега tonov, намерих го бушона отстрани на по-малка платформичка с още няколко бушона. Смених го и проблема се оправи. Всеки път когато пусна тема по случай някакъв проблем, всеки път ми помагаш и винаги се оказваш прав. Хиляди благодарности, жив и здрав !!!
          Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Колеги, да не пускам нова тема.
            Не ми работи дясната машинка за сваляне на прозореца, но от ляво като го управлявам се сваля без проблем. Някой имал ли е такъв проблем, нямам изгорели бушони, нито на едното нито на другото табло...

Comment

Значи най-вероятно е копчето отдясно
              Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Working...
              X